Digitaal communiceren


Altijd

overal 

maar... hoe ???


We communiceren steeds meer en vaker, maar vooral steeds meer op afstand. “Vroeger” verliep bijna alle communicatie "face2face", maar in sneltreinvaart is het tegenovergestelde waarheid geworden. We gebruiken nu media als telefoon, email en WhatsApp. Dan hebben we het nog niet eens over alle verschillende social media kanalen. Door dit alles is de manier waarop we communiceren revolutionair veranderd.

Maar hebben we de inhoud van onze communicatie daar in de gauwigheid voldoende op aangepast? Kiezen we het beste medium voor de boodschap die we willen uitdragen? En hebben we enig idee van de etiquette die aan deze indirecte vormen van communicatie verbonden zijn? Of zijn er helemaal geen algemeen geldende etiquetten meer?

In deze e-learning leer je hoe je zo constructief mogelijk kunt communiceren via de meest gebruikelijke media van deze tijd.

De e-learning bestaat uit:

4 modules 

6 lessen

7 toetsen

Deze e-learning is gericht op zogeheten interpersoonlijke communicatie. Dat wil zeggen dat je aan de slag gaat met communicatie die gericht is op één of meerdere specifieke ontvangers. Massamedia en social media laten we buiten beschouwing.

Wanneer hieronder de knop 'Koop deze cursus' verschijnt, terwijl je de cursus eerder al hebt gekocht, controleer dan of je bent ingelogd!

Koop deze cursus