Over ons 2019-06-06T12:18:07+00:00

Onze expertise is constructieve communicatie
Ons werkgebied:
Onze werkwijze
Trainingen en workshops
E-learnings
Wij zijn
Sophie Keij - de Rie
Sophie Keij - de RieConflict analist en trainer
Sophie is universitair opgeleid in het analyseren van conflicten in de meest brede zin; van burenruzie tot burgeroorlog. Ze is gespecialiseerd in mensen goed leren omgaan met moeilijke gesprekken en gespannen situaties.

“Ik werk vanuit de overtuiging dat wanneer we er meer van begrijpen, we in staat zijn om naar het gewenste resultaat te bereiken. Daarmee vertegenwoordig ik de theoretisch inslag van Rielutions.  Ik geloof dat ieder probleem dat ontstaat binnen de communicatie is op te lossen met communicatie.”

Erik de Rie
Erik de RieBemiddelaar en trainer
Erik heeft in zijn carrière als gerechtsdeurwaarder en mediator veel ervaring opgedaan in het omgaan met conflicten. Hij is gespecialiseerd in het toepassen van constructieve communicatie in iedere denkbare situatie.

“We leven in een wereld waarin we elkaar nodig hebben om écht iets te kunnen bereiken. In de drukte van alledag lopen spanningen echter ook steeds sneller op. Ik geloof dat ‘samen’ beter is. Omdat dat niet altijd vanzelf gaat help ik graag om communicatie constructiever te maken en samen verder te komen. Zo wordt het leven beter”