Een overzicht van de verschillende trainingen en workshops die wij aanbieden. Neem voor meer mogelijkheden en informatie gerust contact met ons op.

De anatomie van

moeilijke gesprekken

Leer meer over wat er nu eigenlijk gebeurd in die moeilijke gesprekken en welke dynamieken van invloed zijn. Alleen dan kun je écht invloed uitoefenen op het verloop en de afloop.

Meer lezen

Goed ruzie maken

kun je leren

Ruzie maken kunnen we allemaal, maar goed ruzie maken is een kunst op zich. Leer in deze training zoveel mogelijk te winnen, terwijl je er zo min mogelijk mee verliest.

Meer lezen

Oudergesprekken

(z)onder druk

Voor het onderwijs Moeilijke gesprekken gaan nooit vanzelf, maar bij moeilijke oudergesprekken komen een aantal elementen samen die het uitzonderlijk uitdagend maken.

Meer lezen

Trajecten

met hoog rendement

Naast losse trainingen over uiteenlopende onderwerpen, zijn er ook korte trajecten. Ze hebben een hoog rendement door een combinatie van e-learning en live training.

Meer lezen

Liever online aan de slag?

Mijn Rielutions

Empathie en gevoel

om agressie te voorkomen

Alle agressie die binnen de communicatie ontstaat kan voorkomen worden. Empathie en Gevoel functioneren als voorstopper voor agressie nog voordat het ontvlamt.

Meer lezen

Constructief communiceren

en samenwerken

Door constructief te communiceren wordt de samenwerking effectiever, blijft de sfeer goed en wordt iedereen individueel en het team als geheel productiever.

Meer lezen

Overtuigen: onbewuste

en bewuste beïnvloeding

Iemand verandert niet van mening omdat jij dat wilt of omdat je gelijk hebt. Iemand verandert alleen als hij dat zelf wil. Gelukkig kun je hem daar een handje bij helpen.

Meer lezen