Wij leren mensen iets over constructief communiceren. Samen iets tot stand brengen, iets nieuws verzinnen, iets oplossen….. Maar dan ook in minder gemakkelijke omstandigheden. Wanneer je het niet vanzelf met elkaar eens kunt zijn of als er wat wrijving is. Wat spanning op een gesprek, of veel spanning. Iets waar je het een beetje warm van krijgt. Wat je misschien liever zou vermijden, of wat voor je uitschuiven

Wij hebben cursussen en e-learnings. maar in de dagelijkse praktijk blijkt er altijd meer te zijn. En daar willen we graag wat van met je delen. Dingen waarvan we denken dat je er iets aan hebt. Daarom plaatsen we de komende tijd wekelijks, één of twee keer in de week korte filmpjes op ons Youtube-kanaal. Over het model voor constructief communiceren, over hoe je met vriendelijkheid altijd verder kunt komen. Hoe je een vastgelopen gesprek weer vlot kunt trekken, voorbeelden uit de praktijk en meer.

Soms gaan we lastige gesprekken – face-to-face of per telefoon – wat uit de weg. Dat is jammer want zo blijven zaken liggen en je komt niet verder. Onafgemaakte zaken zitten in de weg en beperken je ruimte, terwijl alles dat je oplost ruimte maakt. Dat levert je een opgeruimd gevoel op en een gevoel van vrijheid en energie voor nieuwe dingen. Hou daarom onze website en ons Youtube-kanaal in de gaten.